Logo-Lisette-Geel

Voor het eerst live exposeren

Vierkante, bewegende foto van de zee - foto van Lisette Geel

Voor het eerst live exposeren

Voor het eerst live exposeren

Voor het eerst live exposeren

Voor het eerst live exposeren

Voor het eerst live exposeren

Voor het eerst live exposeren

Voor het eerst live exposeren

Een half jaar geleden liep ik binnen bij SiratalMode in Bergen. Mijn oog viel op een jurk die in kleur erg leek op een van mijn foto’s. Ik liet die foto op mijn telefoon zien aan Nissa, de eigenaresse. Zij zei spontaan dat ik wel in haar winkel mocht exposeren met de Kunst10daagse als ik zou willen meedoen.
Bijzonder genoeg werkte ik zo’n 15 jaar geleden als redacteur en journalist bij De Duinstreek, het huis-aan-huisblad voor Bergen, Egmond en Schoorl. Collega-redacteur Monique, andere collega’s en ik zorgden wekelijks voor een afwisselende, interessante en liefst ook leuke krant. Aan de Stationsstraat, middenin Bergen, beleefden we vele mooie uren met elkaar.

Specials

Een paar maal per jaar maakten we ook specials, zoals de modekrant. Maar de mooiste special was de kunstkrant, in de aanloop naar de Kunst10daagse die jaarlijks in Bergen wordt gehouden. Die stond vol met artikelen en advertenties maar vooral met veel foto’s in prachtige kleuren.

Van hobby naar passie

Ik kon, toen fotografie nog een hobby was, niet vermoeden dat ik op een dag zelf zou meedoen met die Kunst10daagse. En toch is dat zo, in diezelfde Stationsstraat zullen mijn foto’s te zien zijn van 21 tot en met 30 oktober.
De foto’s worden momenteel vergroot bij Gallery Color en krijgen een mooie lijst en andere afwerking. En ik kijk ernaar uit, samen met Nissa. Zij stemt haar etalage af op de kleuren in mijn foto’s, hoe mooi is dat?

Ontmoeten

Het lijkt me leuk om je op de Kunst10daagse te ontmoeten. Je kunt mij en mijn werk zien op de Stationsstraat nummer 8. In de weekenden (middagen, 12.00-16.00 uur) en op woensdagmiddag (14.00-17.00 uur) zal ik zelf aanwezig zijn. Wanneer je me daar wilt treffen buiten deze tijden, mail me dan even of bel me op 06 – 55 89 84 05.

Lees meer

Foto van roze chrysant dichtbij - foto van Lisette Geel
persoonlijke groei

Denkend aan vroeger

Ik hoor mezelf vaak vertellen over mijn oma Leida. Zoveel zelfs, dat mijn dochter inmiddels het gevoel heeft dat ze haar ook heeft gekend. Mijn

Lees verder »
in de natuur kom ik thuis
natuur

Thuis in de natuur

Thuis in de natuur   In het boek Walden van Thoreau – uitgegeven in 1854 – vertelt de auteur hoe hij een eigen huisje in

Lees verder »
Chat openen
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?