Logo-Lisette-Geel

Werkwijze

Fotokunst kopen, dat doe je niet iedere dag. Het begint met een werk dat je aanspreekt. Het proces om vervolgens al dan niet tot koop over te gaan, verdient aandacht en zorgvuldigheid. Hoe dit in zijn werk gaat, licht ik graag toe. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Wanneer je je oog hebt laten vallen op een van mijn fotowerken, neem je contact op voor een telefonische of online kennismaking. Ik wil graag een goed beeld krijgen van wie je bent en wat jou beweegt. Wat wil jij graag gespiegeld zien in een foto? Ik leer jou en eventueel andere huisgenoten/gezinsleden op deze manier beter kennen. Zo weet ik welk werk het beste past binnen jouw huis of op je werkplek. We bespreken dus zowel de sfeer die je zoekt als de plek die het zal krijgen in jouw interieur. Daarbij is ook de materiaalkeuze belangrijk. Waar de een houdt van glanzend en groot, valt de andere meer op een kleiner werk met een matte uitstraling. In dit keuzeproces help ik je.

Ieder fotokunstwerk is dus maatwerk. Elk werk wordt maximaal 7 keer verkocht, voorzien van een certificaat van echtheid om de exclusiviteit van het werk te waarborgen. De prijs is afhankelijk van de grootte en materiaalkeuze. Denk aan bedragen tussen 500 en 1000 euro bij werken tot een formaat van 120 x 80 cm. Ik verkoop mijn werk meestal op dibond, al dan niet met een (matte) acryllaag en een baklijst. Wanneer je een werk bestelt, duurt het doorgaans zo’n twee weken tot de levering. In overleg bezorg ik het kunstwerk persoonlijk.

Wil je vrijblijvend kennismaken of overleggen over een fotokunstwerk? Bel me gerust of stuur een mail.

foto van oranje klaprozen en rode takken, bewegend beeld

Contact

Jan Dirk z’n Dal 77
1931 DL Egmond aan Zee

T: 06 – 55 89 84 05
E: Lisette Geel

KvK: 67389228

Klik hier voor het privacybeleid

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?