Logo-Lisette-Geel

Nieuws

juni 2022

Deelname Kunst10daagse Bergen

Bergen (NH) kent ieder jaar in oktober de Kunst10daagse. Veel ateliers, winkels, restaurants hangen vol met werk van bekende en minder bekende kunstenaars. Van vrijdag 21 oktober t/m zondag 30 oktober zijn bezoekers welkom in het dorp om zich te laten raken en inspireren. Mijn foto’s zullen te zien zijn bij Siratal Mode, Stationsstraat 8, Bergen. Lieve Nese wil mijn werk graag combineren met haar kleurrijke collectie. Ik kijk ernaar uit! https://dekunst10daagse.nl/
Bewegende foto van waterlelies - foto Lisette Geel

juni 2022

Ontwerp kussens

Vanaf eind juni 2022 zijn drie foto’s van mij ook verkrijgbaar als sierkussens. Je vindt ze hier bij Etsy.

 

Twee kussens met abstracte fotoafdruk

april 2022

Advies Lightfall II

In april benaderde een gezin mij voor advies bij hen thuis omdat ze een van mijn fotowerken aan de muur wilden. Een geweldige eer. Het werd het schilderij Lightfall II.

Woonkamer met fotokunst aan de muur
maart 2022

Kunstveiling Oekraïne

Voor de mensen die slachtoffer zijn van de oorlog in Oekraïne werd in maart een kunstveiling gehouden. Ik heb ook een van mijn werken ingebracht. Het ging om dit werk: Eye.
Abstracte foto van bewegende, lichtgevende draden

maart 2022

Foto voor Oekraïne

Een van mijn foto’s heb ik op mooi papier laten afdrukken. Dit om geld voor Oekraïne in te zamelen.

Het is een foto van het wateroppervlak van het IJsselmeer, gemaakt op een zomerdag in 2021. Deels in de zon, deels in de schaduw. Een foto die  de Oekraïense vlag toont, natuurlijk. Maar ook een foto die laat zien dat er altijd een zon- en schaduwzijde zijn. 

Foto van water IJsselmeer in geel en blauw als de vlag van Oekraïne

december 2021

Certificaat van erkenning 

In december ontving ik een certificaat van de Luxembourg Art Prize, een internationale kunstwedstrijd. Pinacothèque, een museum in Luxemburg, reikt voor het jaar van deelname een certificaat van artistieke verdienste uit aan kunstenaars die zich kwalitatief hebben onderscheiden. 

november 2021

Pak je kunst

Vanaf november 2021 zijn kleine kunstwerkjes van mij te vinden in de automaat van Pak je Kunst in de bibliotheek in Alkmaar.

Bekijk het landelijke initiatief.

Foto van gele strepen, vloeiend. Abstracte foto Lisette Geel

mei 2021

Modern Dutch Art

In mei 2021 benaderde Stefan Koopman van Modern Dutch Art mij omdat hij mijn foto’s wilde verkopen via Modern Dutch Art. Het begin van een fijne samenwerking. 

Mijn werk vind je via de directe url www.lisettegeel.com

 

LOGO MODERN DUTCH ART