Logo-Lisette-Geel

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

Pastelachtige boomstammen, bewegend beeld

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

De ontembare vrouw: het boek dat iedere vrouw moet lezen

Negen jaar geleden vroeg een man: heb je De ontembare vrouw gelezen? Ik zei ‘ja’. Hij zei: doe het nog eens. Dat deed ik. En weer en weer en weer. En steeds beter zie ik wat hij toen bedoelde.

Hij had het over een vlammetje in mij dat slechts een waakvlam was. Een vlammetje waarvan hij bang was dat het zou doven en waarvan ik weet dat het NU weer een laaiend vuur is.

Oranje klaproos met tekstBen jij lief en aangepast?

De ontembare vrouw van Clarissa Pinkola Estes is een boek dat iedere vrouw zou moeten hebben. Vooral de vrouwen die niet meer keihard dansen en zingen, niet spelen of creëren en geen tijd voor zichzelf nemen. Vrouwen die zich wegcijferen, geleefd worden. Vrouwen die alleen maar lief en aangepast zijn, maar inwendig willen schreeuwen.

Voluit leven en genieten

De bedoeling is dat je voluit kunt leven en kunt genieten, ook als de dingen niet gaan zoals je wilt. Dit boek helpt je op weg om weer in contact te komen met je intuïtie en je wilde, ongetemde ziel. Al herken je maar een beetje in het bovenstaande: zoek het boek gewoon eens op, lees de achterkant, lees en vraag de mening van andere vrouwen. Leen het boek van de bieb en als je het wat vindt: schaf het aan.

PS Ook voor mannen boeiend, al gun ik ze een eigen variant van dit boek.

Voorkant boek Ontembare vrouw

 

Lees meer

Foto van roze chrysant dichtbij - foto van Lisette Geel
persoonlijke groei

Denkend aan vroeger

Ik hoor mezelf vaak vertellen over mijn oma Leida. Zoveel zelfs, dat mijn dochter inmiddels het gevoel heeft dat ze haar ook heeft gekend. Mijn

Lees verder »
in de natuur kom ik thuis
natuur

Thuis in de natuur

Thuis in de natuur   In het boek Walden van Thoreau – uitgegeven in 1854 – vertelt de auteur hoe hij een eigen huisje in

Lees verder »
Chat openen
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?