Logo-Lisette-Geel

Kunst verbindt

Foto van lichtgevende draden - foto van Lisette Geel

Kunst verbindt

Kunst verbindt

Kunst verbindt

Kunst verbindt

Kunst verbindt

Kunst verbindt

Kunst verbindt

Vorige week had ik een ontmoeting met een vrouw die dit kunstwerk wilde kopen. Ze wilde het graag in het echt zien, om de kleuren te kunnen beoordelen. Ze was gelukkig enthousiast. Maar de ontmoeting bracht zoveel meer. Het werd een onverwacht, diepgaand gesprek over het leven. Kunst verbindt.

Het was zo waardevol om haar te leren kennen. Om haar levensverhaal en de raakvlakken die we hadden, maar ook omdat het heel speciaal is dat iemand geraakt wordt door míjn foto en om het daar dan vervolgens over te hebben.

Toen ik deze foto nam, was het resultaat een complete verrassing, ontstaan uit een spel met helmgras en mijn camera. Ik wist van tevoren niet dat dit het effect zou zijn. Het is nu een van mijn favoriete foto’s. Een die de realiteit overstijgt zonder ‘wazig’ te worden.

Lees meer

in de natuur kom ik thuis
natuur

Thuis in de natuur

Thuis in de natuur   In het boek Walden van Thoreau – uitgegeven in 1854 – vertelt de auteur hoe hij een eigen huisje in

Lees verder »
fotografie

Alles stroomt

Alles beweegt, alles verandert, alles stroomt. Ook al zien we het niet altijd. Ook in de natuur is geen moment hetzelfde. Het weer, de temperatuur,

Lees verder »