Wandelontmoeting

Je komt zo’n anderhalf uur  met mij dwalen door de duinen. We wandelen. Jij praat, ik luister en stel vragen. Dit biedt je ruimte en helderheid.

De natuur werkt kalmerend, verjongend en herstellend. Wandelen zorgt voor minder stressgevoelens, betere stemming, betere concentratie, lagere bloeddruk, maar ook stijging van het geluksgevoel en levenskracht. De cadans van het wandelen zorgt er ook voor dat praten gemakkelijker gaat. Met iedere stap komt er meer rust en wordt je geest helderder. Zo is wandelen door het mulle duinzand, omgeven door vogels en andere dieren, louterend, verrijkend en soms grensverleggend.

Ik coach mensen die het gevoel hebben dat er van alles in de weg staat. Misschien voelen ze die nieuwsgierigheid niet meer of weten ze helemaal niet wat ze willen. Misschien voelen ze een innerlijke drang en tegelijkertijd een soort verlamming of angst, waardoor ze niet in beweging komen. Je bent welkom wanneer je je in deze woorden herkent.

Als coach combineer ik gesprekken met schrijfopdrachten. Dit omdat ik geloof dat schrijven iemand enorm verder helpt bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Bovendien maakt het dat de gesprekken beter beklijven.

Vooraf aan de wandelsessies krijg je vragen toegestuurd die de basis vormen voor het eerste gesprek. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee. De oefeningen die je krijgt ontstaan tijdens de gesprekken en zijn dus nooit ‘standaard’. Ze wakkeren je bewustzijn verder aan, helpen je doelen stellen en vooral: jezelf ontdekken. Ik geloof dat iedereen een ‘uiterlijke’ en een ‘innerlijke’ wereld heeft en dat iemand lekker in zijn vel zit als beide werelden voldoende aandacht krijgen.

[CTA]

Bel of mail me via 06 55898405 of lisette@lisettegeel.nl. Ik bel je dan terug voor een  telefonisch kennismakingsgesprek.

Lees ook Dwalen door de duinen, baden in het bos