Een verhelderend gesprek

Ik geloof niet zozeer dat je moet streven naar ‘gelukkig zijn’ maar naar een betekenisvol leven waarin je nieuwsgierigheid je de weg wijst. Daarbij hoort vaak een gevoel van geluk, maar ook andere gevoelens komen op je weg en dat is prima.

Ik coach mensen die het gevoel hebben dat er van alles in de weg staat. Misschien voelen ze die nieuwsgierigheid niet meer of weten ze helemaal niet wat ze willen. Misschien voelen ze een innerlijke drang en tegelijkertijd een soort verlamming of angst, waardoor ze niet in beweging komen. Je bent welkom wanneer je je in deze woorden herkent.

De gesprekken van 1,5 uur zijn bedoeld om je helderheid en ruimte te bieden in je leven.  Jij praat, ik luister en stel vragen.

Als coach combineer ik gesprekken met schrijfopdrachten. Dit omdat ik geloof dat schrijven iemand enorm verder helpt bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Bovendien maakt het dat de gesprekken beter beklijven.

Vooraf aan de sessies krijg je vragen toegestuurd die de basis vormen voor het eerste gesprek. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee. De oefeningen die je krijgt ontstaan tijdens de gesprekken en zijn dus nooit ‘standaard’. Ze wakkeren je bewustzijn verder aan, helpen je doelen stellen en vooral: jezelf ontdekken. Ik geloof dat iedereen een ‘uiterlijke’ en een ‘innerlijke’ wereld heeft en dat iemand lekker in zijn vel zit als beide werelden voldoende aandacht krijgen.

Bel of mail me via 06 55898405 of lisette@lisettegeel.nl. Ik bel je dan terug voor een  telefonisch kennismakingsgesprek.