Identiteitsgesprek & profiel

Ik zie je – woorden voor je professionele identiteit

Jouw waarde voor de wereld laat zich niet vangen in een rijtje talenten, in je gedrag of vaardigheden. Het is dat wat jou jou maakt. Dat wat moeiteloos gaat. Dat wat alleen jij op precies jouw wijze aan de wereld geeft.

Wanneer je zelf weet wat dat is, kun je er meer van doen. Dan kun je makkelijker uitleggen waar je van bent. Dan heb je een soort innerlijk kompas waarop je kunt varen en waarop je steeds meer kunt vertrouwen.

In een gesprek van twee uur ontdek ik je toegevoegde waarde. Ik leg dat vast in een document. Hierdoor heb je de woorden die uitdrukken wat jij op jouw manier aan de wereld geeft en waarom. Die woorden gaan je helpen om voor die waarde te staan. Maar dat niet alleen. Ze maken het gemakkelijker om met anderen over jezelf en dat wat je biedt in gesprek te gaan en maken het duidelijker aan klanten en ander relaties wat je te bieden hebt.

Bel of mail me via 06 55898405 of lisette@lisettegeel.nl. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Kernwaarden