Een verhelderend gesprek

OP ZOEK NAAR JE ESSENTIE

Iedereen heeft het in zich om een bezield leven te leiden waarmee hij van waarde is voor zichzelf en anderen. Ik geloof dat we allemaal iets goed kunnen dat we tegelijk ook leuk vinden. Iets waar we voldoening uithalen. Iets dat we jaren achtereen kunnen doen of zelfs ons hele leven dat ons moeiteloos afgaat, dat bij ons hoort.

Wanneer je werkt en leeft vanuit dat ene dan voelt het of alles klopt. Dan krijg je vleugels. Zelfs je ogen gaan meer stralen. Bovendien leidt het tot oprechter contact; met je familie, vrienden, klanten, relaties en alle anderen om je heen. Wat is dat wat jij het liefste doet en waarmee van betekenis bent van anderen? Voor de wereld? Als je dat weet, kun je die betekenis nog veel groter maken. Immers: dan kun je het verhaal vertellen over wie je bent en wat jou ten diepste drijft.

Dit is belangrijk voor ondernemers, maar steeds meer ook voor professionals in organisaties. Ook zij moeten door snelle veranderingen, meer complexiteit en minder baanzekerheid ondernemender worden. Dat vraagt om zelfkennis en lef.

Een gesprekken van 2-2,5 uur is bedoeld om je helderheid en ruimte te bieden in je leven en/of werk. Met de meeste mensen doe ik ook een kernwaardenonderzoek, omdat dat je mede zicht geeft op jezelf en/of je bedrijf.

Bel of mail me via 06 55898405 of lisette@lisettegeel.nl. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.