Een verhelderend gesprek

Welk verhaal is van jou of je organisatie en hoe vind je de juiste woorden om dat te vertellen?Wat is dat wat jij het liefste doet en waarmee van betekenis bent van anderen? Voor de wereld? Als je dat weet, kun je die betekenis nog veel groter maken.

Lukt het niet om de juiste woorden te vinden?  Het kan zijn dat het lastig voor je is om wat je weet in woorden om te zetten. Ook kan het zijn dat je teveel met de woorden bezig bent terwijl je nog niet precies weet wat je wilt vertellen. Ik beloof je dat ik je alle aandacht, ruimte en veiligheid biedt om hierin stappen te zetten.

Een gesprekken van 1,5 uur is bedoeld om je helderheid en ruimte te bieden in je leven. Met de meeste mensen doe ik ook een kernwaardenonderzoek, omdat dat je mede zicht geeft op jezelf en/of je bedrijf.

Vooraf krijg je een paar vragen toegestuurd die de basis vormen voor het gesprek. Na gesprek krijg je ook een schrijfopdracht mee. Deze komt voort  uit het gesprek en is dus nooit ‘standaard’. De opdracht wakkert je bewustzijn verder aan, helpt je doelen stellen en vooral: ontdekken wat je wilt vertellen. Bovendien beklijft het gesprek hierdoor beter.

Bel of mail me via 06 55898405 of lisette@lisettegeel.nl. Dan maken we een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.