Een verhelderend gesprek

Ik coach kleurrijke mensen die het gevoel hebben dat er van alles in de weg staat om ten volle te leven en werken. Misschien voel je die nieuwsgierigheid niet meer of weet je helemaal niet wat je wilt. Misschien voel je een innerlijke drang en tegelijkertijd een soort verlamming of angst, waardoor je niet in beweging komt. Je bent welkom wanneer je je in deze woorden herkent.

Ik geloof dat iedereen een ‘uiterlijke’ en een ‘innerlijke’ wereld heeft en dat je lekker in je vel zit als beide werelden voldoende aandacht krijgen. Dat zorgt dat je voluit kunt leven en werken. Ik beloof je dat ik je alle aandacht, ruimte en veiligheid biedt om hierin stappen te zetten.

De gesprekken van 1,5 uur zijn bedoeld om je helderheid en ruimte te bieden in je leven. De gesprekken combineer ik met schrijfopdrachten. Dit omdat ik geloof dat schrijven je enorm verder helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien  zorgen deze opdrachten ervoor dat de gesprekken beter beklijven.

Vooraf aan de sessies krijg je wat vragen toegestuurd die de basis vormen voor het eerste gesprek. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee. De oefeningen die je krijgt ontstaan tijdens de gesprekken en zijn dus nooit ‘standaard’. Ze wakkeren je bewustzijn verder aan, helpen je doelen stellen en vooral: jezelf ontdekken. Ik geloof dat iedereen een ‘uiterlijke’ en een ‘innerlijke’ wereld heeft en dat iemand lekker in zijn vel zit als beide werelden voldoende aandacht krijgen.

Tarief: 150 euro voor een sessie van 1,5 uur, inclusief  schrijfopdrachten.

Bel of mail me via 06 55898405 of lisette@lisettegeel.nl. Ik bel je dan terug voor een  telefonisch kennismakingsgesprek.